Sveriges första mentorskapsprogram för dig som arbetar med kvinnor!

Vi har skapat ett mentorskapsprogram!

Under våren började jag och Bakingbabies-Mia klura på våra gemensamma projekt. Vi har båda känt ett behov och märkt av en efterfrågan på kurser i vårt fält. Jag är ju med och håller i en kurs om bäckenbotten på Karolinska institutet men platserna är begränsade och söktrycket högt.

Jag och Mia började därför spåna på en modell av utbildning och vägledning för andra som arbetar med kvinnor. Och då kom vi fram till att vi skulle hålla ett slags mentorskap.

Och nu har vi kört igång vår allra första grupp. Det är jättekul!

Mentorskapet löper över hela terminen. Vi träffas en gång i månaden för föreläsningar, praktiska moment och intressanta diskussioner. Däremellen tilldelas deltagarna en av oss som mentor som man har löpande kontakt med. Detta ger möjlighet att ställa en mängd frågor, diskutera patientfall och få mer vägledning och guidning än vad som hinns med under träffarna.

Gruppen består av blandade professioner och så vill vi gärna fortsätta. Fysioterapeuter, arbetsterapeuter, barnmorskor, tränare, instruktörer. Det ger väldigt olika perspektiv och givande diskussioner.

Tanken med mentorskapet är lärande åt alla håll. Vi tror på att samlas i grupp för att utbyta erfarenheter och tankar, men också ge det enskilda lärandet utrymme.

Och nu har vi bestämt oss för att fortsätta nästa termin, är du intresserad av en plats kan du lämna intresse på emma.regberg@arenamotion.se så hör vi av oss när vi kommit lite längre i planeringen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s