Kurs för yrkesverksamma i kvinnohälsa

Obs! KURSEN ÄR FULL!

Inbjudan till kurs för yrkesverksamma inom kvinnohälsa den 26-27/4 2021

Vårt tidigare mentorskap erbjuds under våren -21 i kursform under 2 dagar. Kursen riktar sig till personer som på olika sätt arbetar med kvinnor, exempelvis fysioterapeuter, barnmorskor, personliga tränare, kiropraktorer, naprapater med flera. Kursen ger fördjupade och uppdaterade kunskaper om kvinnohälsa utifrån ett fysioterapeutiskt perspektiv. Kursen bidrar med den senaste evidensen rörande följande 4 block:

  • Bäckenbottens anatomi och funktion
  • Bäcken- och ländryggssmärta
  • Magmuskeldelning
  • Fysisk aktivitet under och efter graviditet

I kursen varvas föreläsningar med praktiskt arbete. Vår förhoppning är att du efter kursen ska ha ett mer avancerat och vetenskapsbaserat tänkande i ditt arbete med kvinnor.

Vi ställer inga förkunskapskrav mer än att du som anmäler dig är intresserad av ämnet och har relevant yrkestillhörighet. Vi strävar efter en blandad grupp för bästa kunskapsutbyte mellan deltagarna.

Kursledare:

Mia Fernando är specialistfysioterapeut och bloggar på Bakingbabies.se. Hon blev årets fysioterapeut 2017 och är författare till Mammaroll och Snippkontroll, Snittkoll och Mammaroll samt medförfattare till Bäckenbotten och förlossningsskador – en handbok för barnmorskor

Emma Regberg är specialistfysioterapeut och författare till Gravidkraft – hälsa genom rörelse och träning samt belönades 2020 med Region Stockholms pris Gyllene Äpplet för förbättringsarbete inom ämnet.

Plats: Zoom

Datum: 26-27/4 kl. 9.00-16.30

Pris: 7500 kr (exkl. moms)

Kursavgiften inkluderar kurslitteratur och en liten gåva som vi hoppas ni kan ha nytta av i ert fortsatta arbete. Kursavgiften faktureras efter anmälan.

Bindande anmälan till kursen görs via länk nedan, se till att ha aktuella faktureringsuppgifter vid anmälan. Observera att deltagarantalet är begränsat.

För eventuella frågor om kursens innehåll kontakta emma.regberg@arenamotion.se

Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s